Tervetuloa Pienistä Puroista blogiin!

Kirjoitan täällä siitä, miten omaan hyvinvointiin panostaminen on paljastunut mun elämässä ehdottoman tärkeäksi osaksi kestävämmän elämän tavoittelussa ja no, elämässä muutenkin. Kerron niin sudenkuopista, joihin olen tippunut, kuin löydöistä mitä olen takaisin jaloilleni kivutessani tehnyt – ja voi kuulkaa niitä kuoppia on ollut paljon!

Olen tehnyt viimeisen reilun 10 vuoden aikana pitkän matkan todella kauhuissaan olevasta teinistä (joka oli aivan varma että maailmanloppu tulee heti huomenna), toiveikkaaksi ympäristöteknologian opiskelijaksi (joka ajatteli pelastavansa maailman heti valmistumisen jälkeen) ja aika pian lamaantuneeksi ympäristöteknologian opiskelijaksi (joka tajusi ettei näillä työkaluilla maailmaa pelasteta), vegaanikahvilan pitäjäksi (joka huomasi olevansa aivan väärällä alalla), luonnonkosmetiikatuotteiden valmistajaksi (jolta loppui lopulta virta) ja tässä sitä koitetaan löytää uutta suuntaa burn-outin jälkeen. Pidemmän tarinan matkastani voit lukea täältä.

En todellakaan ole vielä millään tasolla perillä tällä matkalla. En ole löytänyt täyttä tasapainoa, enkä elämän tarkoitusta, en edes mulle oikeaa alaa. Minusta tuntui kuitenkin todella tärkeältä kirjoittaa näistä asioista juuri nyt, täältä kentältä, polvia myöten savessa. Täydellisyydentavoittelu ja kiiltokuvaelämä on SO last season! Käsi pystyyn kuka on samaa mieltä! 

Jos siis kaipaat elämääsi lisää energiaa, luottamusta, hidastamista, selkeyttä ja haluaisit tehdä jotakin paremman maailman puolesta, niin hyvä – niin mäkin! Olet siis juuri oikeassa paikassa. Mä kirjoitan tällaisista asioista ja toivottavasti saadaan yhdessä aikaan myös hyviä keskusteluja!

Kaikki suuri syntyy pienistä puroista, välillä merkityksettömänkin pieniltä tuntuvista puroista. Kiitos läsnäolostasi täällä, olet tärkeä. Tervetuloa. <3

Suurin ympäristöteko minkä voit tehdä, on pitää huolta itsestäsi.